Home » Pedicure

Pedicure

We hebben verschillende pedicure behandelingen die u kunt ondergaan.

 

De "Total" pedicure behandeling is een grote verzorgende onderhoudsbeurt voor uw voeten. 
Uw nagels worden geknipt en gefreesd, nagelriemen worden verzorg en eventueel bijgeknipt en de rest van de voeten worden volledig nagekeken op eelt, likdoorns en andere voet problemen.

 

Wilt u evengoed de grote onderhoudsbeurt voor uw voeten maar heeft u veder geen voet problemen, eelt of likdoorns dan kunt u de ''Semi'' pedicure kiezen. De voeten worden dan wel gevijld maar er zal niks worden weggesneden.

 

Na een van de 2 pedicure behandeling kunt u ervoor kiezen om u nagels te laten lakken. U kunt dan kiezen uit Gellak of gewone nagellak.

 

De volgende voetproblemen kunnen we behandelen:

  • Likdoorns
  • Kalknagels
  • Ingroeiende of ingegroeide teennagel
  • Nagel reparatie
  • Voetschimmel
  • Kloven en eelt

 

De nagellak/Gellak kan niet gebruikt worden als er op één van de voeten of de nagels een schimmel/mycose is geconstateerd door de behandelaar.

 

Bij een spa pedicure moet u denken aan heerlijke verwennerij voor de voeten en onderbenen. U begint in een heerlijk warm bad, daarna worden de nagels/voeten schoongemaakt, gevijld en zullen de voeten/onderbenen heerlijk worden geschubd. Als dit gedaan is krijgen de onderbenen/voeten een pakking. Daarna word de behandeling afgesloten met een ontspannende massage van de voeten.

Ook na deze behandeling kunt u de nagels laten lakken.