Brow Treatment

Bij de brow treatment worden uw wenkbrauwen weer helemaal in het juiste model gepileerd, gewaxt of geknipt. Daarna krijgen de wenkbrauwen weer een mooie kleur. De kleur en het model van de wenkbrauwen zullen we samen bepalen door te kijken naar de kleur van uw haar, ogen en huid. 

Wilt u niet gewaxt of gepileerd kunt u dit gewoon aangeven voordat de behandeling start.

Wenkbrauwen & Wimpers

Wilt u alleen uw wenkbrauwen gepileerd of geverfd is dit ook mogelijk. Daarnaast kan er ook apart gekozen worden voor het alleen verven van de wenkbrauwen of alleen verven van de wimpers, beide is natuurlijk ook mogelijk.

Lashlifting

Lashlifting is een nieuwe behandeling waarbij de natuurlijke wimpers liften. Tijdens de Lashlifting worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften wordt er een volumizer crème en een verzorgende olie op de wimpers aangebracht.
Het resultaat zijn lange, gekrulde en gezonde wimpers.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog intenser uit zien. Het resultaat van de Lashlifting blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.